Paste cu carnat si vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g paste fainoase
  • 250g carnat proaspat nu afumat
  • o vinata cu tot cu coaja
  • suc de rosii
  • oregano
  • sare
  • ulei
  • vin alb
  • un catel de usturoi

Mod de preparare

Se fierb pastele, separat se prepara condimentul pt paste: intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul tocat marunt, focul trebuie sa fie mminim, ca sa nu arda usturoiul, se adauga carnatul scos din pielita facind perisoare mici care se pun pe foc peste usturoi si vinata tocata cubulete potrivite. Se calesc impreuna se mai adauga ulei pt vinetele absorb uleiul, se sting cu putin vin alb, se lasa sa evapore vinul si se adauga rosiile, se mai lasa pe foc, se adauga oregano, piper, sare si se condimenteaza pasta se servesc calde cu parmezan pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise