Carnatul se pune in tigaie in putin ulei de masline, nu inainte de a-i scoate pielita si a forma perisoare micute.
Se caleste amestecand cu atentie, se stinge cu sucul de rosii si, eventual un pic de apa, se adauga foaia de dafin, se fierb impreuna iar spre sfarsit se adauga smantana, se mai fierbe la fos mic cam 2-3 minute.
In sosul obtinut adaugam pasta fiarta si scursa, se amesteca bine, dupa care se serveste!
Daca doriti, puteti adauga parmezan ras pe deasupra.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii