Se pune apa la fiert cu putina sare si putin ulei. Dupa ce incepe sa fiarba se pun spaghetele(eu l-am rupt pe jumatate).Dupa ce s-au fiert se scot intr-o sita si se pun sub un jet de apa rece si se lasa de o parte. Apoi se toaca ceapa pestisori si se pun la prajit cu un praf de sare. Dupa ce s-a ingalbenit putin se adauga carnaciorii si pasta de tomate. Daca e prea groas sosul se poate subtia cu putina apa.Optional se poate adauga si usturoi. Dupa ce s-a facut si sosul se amesteca toate intr-un castron mare si se serveste cu frunze de patrunjel tocate marunt deasupra.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii