Paste cu cabanosi si sos de rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Paste cu cabanosi si sos de rosii

Ingrediente

  • - 1 punga paste spirale;
  • - 1 ceapa mica;
  • - porumb de la conserva;
  • - 3 cabanosi;
  • - 1 borcan de ciuperci tocate;
  • - 2 linguri bulion;
  • - 1 lingura rosii cu ardei (sau inca o jum de lingura de bulion si un ardei gras tocat marunt);
  • - foaie de dafin;
  • - sare;
  • - ulei.

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o cratita se caleste ceapa maruntita. Cand ceapa devine aurie se adauga bulionul, ardeii, sarea si ciupercile din borcan cu tot cu suc si se lasa pana lichidul incepe sa scada.

Cabanosii taiati rondele se adauga peste sosul din cratita si compozitia se mai lasa pe aragaz pana se prajesc si cabanosii.

Intregul continut se adauga peste pastele strecurate. Se pune si o foaie de dafin, boabele de porumb, amestecam si gata :)

Pofta mare!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise