Paste cu broccoli si curcan

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 400g.broccoli,
  • 100g.paste(melci sau alte paste),
  • 1 piept de curcan, feliat,
  • 3 cesti de branza dulce,
  • parmezan ras,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde;

Mod de preparare

1.Se fierb pastele impreuna cu broccoli intr-o cratita cu apa si sare,timp de 10 minute.Se scurg si se pastreaza la cald.

2.Carnea de curcan, feliata, se pune intr-o tigaie de teflon, fara ulei sau alta grasime.Se frig feliile pe ambele parti.

3.Se amesteca pastele si broccoli cu branza dulce,se sareaza si pipereaza.

4.Se repartizeaza compozitia de mai sus pe 4 farfurii, preincazite,apoi se pune carnea de curcan si se presara parmezan ras.Se orneaza cu patrunjel verde si se serveste.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise