Paste cu branza cheddar

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Paste cu branza cheddar

Ingrediente

  • 200 g paste (am folosit Serpentini)
  • 240 g branza cheddar, rasa
  • 2 linguri ciuperci intregi din conserva (puteti pune si mai multe)
  • 1 ceapa verde, tocata marunt (merg la fel de bine si 2)
  • 180 ml lapte
  • 180 ml smantana
  • 1 lingurita paprika/ boia

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se scurg.

Intr-un castron se amesteca laptele cu smantana apoi se adauga ceapa, pastele si ciupercile.

Se muta totul intr-un vas termorezistent uns cu putin unt apoi se presara paprika/ boiaua.

Se da vasul la cuptorul preincalzit la 160 g C pentru aproximativ 25 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise