Pastele se fierb ,comform instructiunii. Punem branza de vaci si telemeaua intr-un castron mai mare, adaugam peste ele doua oua , un plic de zahar vanilat, 200gr zahar tos, laptele, stafidele si amestecam bine. Pastele le scurgem si punem compozitia de branza peste ele mestecand pana se incorporeaza, dupa care o punem intr-o tava, (nu cea de cuptor) tapetata cu unt, si o bagam la cuptor 25 min. Intre timp batem bine celelalte doua oua cu zaharul ramas si zaharul vanilat. Dupa cele 25 min scoatem tava si turnam ouale batute cu zahar si mai lasam 10 min la cuptor. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii