Pastele se fierb in apa cu sare, confom instructiunilor de pe pachet.
Baconul, taiat cubulete, se caleste intr-o tigaie antiaderenta, fara adaos de ulei (lasa oricum multa grasime), dupa care se adauga ciupercile, taiate felii. Se asezoneaza cu sare si piper. In ceea ce priveste sarea, este bine sa o adaugati spre final, cand puteti gusta amestecul, caci baconul poate fi suficient de sarat pentru toata mancarea. Cand s-a evaporat toata zeama lasata de ciuperci, se adauga usturoiul pisat, se caleste aproximativ 1 minut, dupa care se adauga smantana. Se mai tine pe foc cat sa se ingroase putin, aproximativ 5 minute, dupa care se adauga patrunjelul tocat si se amesteca cu pastele fierte si strecurate. Daca este nevoie, se mai poate adauga putin din apa in care au fiert pastele. Cel mai bine este ca atunci cand strecurati pastele, sa pastrati o cana din apa in care au fiert, just in case.
Se servesc fierbinti, cu parmezan ras deasupra. Iar daca vreti si un pahar de vin, nu va sfiiti :).
http://bucatarealaindoi.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/bucatarealaindoi
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii