Se taie fideluță (julienne) ceapa, morcovul, ardel verde/rosu si pieptul de pui.
Intr-o tigaie wok se incinge uleiul si se calesc in ordine pieptul de pui dupa care (cand este aproape gata) se adauga legumele taiate fideluta. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se amesteca in continuu timp de 5 minute.
Se adauga sosul de soia, se amesteca timp de 2 min., apoi se adauga pastele chinezesti fierte conform indicatiilor de pe ambalaj si se mai amesteca continuu inca de 2 min.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii