Se fierb pastele 3 minute in apa clocotita, apoi se scurg.
Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg.
Urmează sosul:
Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi morcovul, apoi se adaugă ardeiul capia și se calesc puțin, se adaugă și pieptul de pui si se calesc impreuna. Se adaugă bulionul amestecat in 200 ml apa. Se ține pe foc până se incorporeaza bine totul.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii