Fierbeti pastele dupa instructiunile de pe ambalaj. In acest timp, intr-o tigaie caliti kaiserul (sau bacon) taiat fasii subtiri, in putin ulei sau unt timp de 5-7 minute, adaugati smantana si branza topita si amestecati pana se topesc, la foc mic. Apoi puneti oregano si cimbru ( jumatate de lingurita din fiecare), condimentele acestea doua dau toata savoarea pastelor. Strecurati bine pastele , fara sa le clatiti , puneti-le intr-un castron mare si turnati amestecul de kaiser cu smantana. Amestecati si serviti calde. Este o delicatesa.
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii