Spaghete carbonara rețetă
Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă simplă:
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se taie sunculita si se prajeste in uleiul de masline. Se toaca usturoiul si se adauga peste sunculita dar se lasa intr-un colt al tigaii.
Se adauga vinul si se mai lasa cateva minute sa scada.
Dupa ce s-au fiert, pastele se scurg de apa.
Sosul se pune intr-un castron, peste care se adauga iaurtul si oul batut, sare, piper, busuioc.
Peste sos se adauga pastele si se amesteca energic.Se presara cascavalul si patrunjelul.
Se servesc imediat cu un pahar de vin alb.
Pofta Buna !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii