Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a inceput sa se coloreze se adauga costita sau jambonul amestecind sa nu se lipeasca. Se sting cu jumatatea de pahar de vin si se acopera cu un capac. Cind vinul s-a consumat se adauga 250g de suc de rosii sau rosii crude curatate de coaja si taiate cubulete mici si se fierb in continuare pina capata o consistenta densa. Se amesteca cu pasta deja fiarta, se pune parmezan sau cascaval ras si se servesc cu putin patrunjel ras pe deasupra.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii