se fierb paste si se lasa intr-un bol aparte..
intr-o tigaie (zepter) mare se pun urmatoarele : o lingura de unt si apoi 2 linguri parmezan ras ,emental..tot cam 2 linguri si gorgonzola aprox 4 cubulete (marimea cubuletelor de knorr)se calesc putin apoi se pune frisca lighida ...aprox 150-200 g ...se mentine pe foc pana cand scade compozitia astfel ramanand ca un sos alb
cand se obtine sosul se adauga pastele si se mai mentin pe foc inca 5 min
pofta buna
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii