Pastaile se spala, se curata de capete si se rup in 2-3 bucati. Se taie 3 catei de usturoi. In uleiul incins se adauga usturoiul si se caleste. Se adauga apoi pastaile si sa calesc inca 2-3 minute, amestecand des. Se acopera pastaile cu 2 cani de apa, se adauga condimentele si verdeturile tocate marunt.
Se pune capacul si se firbe la foc mediu pentru cca 25-30 minute. Se verifica sa fie fierte dupa acest timp si daca nu sunt gata se mai lasa la fiert cu capac. Se adauga restul de 2 catei de usturoi striviti si se fierbe inca 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai. Se servesc simplu cu paine prajita sau ca si garnitura.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii