Se fierb pastaile de fasole in apa pana se inmoaie.
Se bat ouale. Se adauga laptele, apoi faina, pesmetul, sarea si piperul si se amesteca pana se obtine o crema de consistenta smantanii.
Se scurg de apa pastaile, se dau prin amestec si se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.
Se scot pe un servetel pentru a se absorbi uleiul in exces. Se serverc cu mujdei de usturoi.
Mujdeiul se prepara din usturoiul tocat marunt si zdrobit, ulei, sare, piper si apa.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii