Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin.
Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin.
Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim ceapa putin sa fie putin rumenita; adaugam pastaile si usturoiul tocat si lasam sa se amestece cu ceapa, adaugam apa cat sa acopere pastaiele si inca putin si lasam sa inceapa sa fiarba.
Cand fierbe, facem foc potrivit, adaugam paprica rosie dulce si putin praf de cardomon si putina sare si piper.
Intr-o tigaie incalzita bine, punem faina sa se incalzeasca si turnam smantana lichida si amestecam rantasul sa nu se prinda si, la nevoie, adaugam si putin din lichidul din sos, dupa care transferam in mancare rantasul il lasam sa dea un clocot si putem stinge focul.
Se pregateste o mamaliguta si se serveste cu pastai.
Se poate transforma aceasta mancare sa fie vegana, inlocuind untul cu margarina si smantana in smantana vegetala si iese foarte gustos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii