Fasolea spalata, taiata in bucati, se fierbe o jumatate de ora.
Ceapa maruntita, se rumeneste, se adauga rosiile date pe razatoare. Dupa ce se obtine un sos , se adauga pastaile strecurate. Adaugi usturoiul pisat, condimentezi,dai un clocot.Mananci cu mamaliguta. Daca doresti, cand nu este post, poti sa folosesti numai 2 catei de usturoi la sos,pentru gust, dar adaugi 300 ml smantana. Se poate adauga si carnita. Este un deliciu
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii