Se caleste ciapa, apoi pastaile curatate si spalate se pun peste ciapa calita in oala(ciaun)se pune sare si capacul ,dupa ce sa inmuiat bine pastaile se pune si cartofii taiati bucatele mici si foi dafin se amesteca se pune capacul sa se inabuse bine, se toarna un pic de apa daca este nevoie,la urma se zdrobeste usturoiul se mai tine 10 minute pe foc. Se serveste cu sos knorr salad dressing sau cu castraveti murati vara.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii