PASTAI CU CARNE DE PORC

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
PASTAI CU CARNE DE PORC

Ingrediente

  • 200 gr carne de porc macra
  • 500 gr pastai galbene
  • o ceapa mare
  • 50 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 2 linguri suc de rosii sau bulion usor
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Carnea de porc se taie cuburi mici si se pune la fiert in oala sub presiune in 100 ml apa si 50 ml ulei, timp de 10 minute. Se adauga o ceapa mare taiata marunt, pastaile rupte in doua, 100 ml apa si se fierb cu capac inca 10 minute. Se adauga 2 linguri de suc de rosii si se sareaza dupa gust si se mai fierb 5 minute. Se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise