Pasta rosii pentru pizza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pasta rosii pentru pizza

Ingrediente

  • 5 kg rosii
  • 1
  • 5 kg ceapa
  • 2 kg ardei capia rosii
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Rosiile se dau prin masina de stors rosii si se pun la fiert in oala unsa cu ulei. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa primul clocot al rosiilor. Se lasa la fiert pentru 2 ore. In acest timp coacem ardeii, ii curatam de coaja, cotoare si seminte si ii dam prin masina de tocat. Ii adaugam peste rosii si ceapa dupa 2 ore. Lasam sa dea cateva clocote si apoi adaugam patrunjelul si cimbrul taiat marunt. Lasam sa fiarba inca 15 minute, si apoi adaugam sarea. Mestecam si punem in sticle mici. Poate fi folosit ca pasta de rosii pentru pizza sau alte mancaruri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise