Pasta se fierbe in apa sarata la foc mic.Am mai citit in alte retete de adaugare ulei in apa dar nu este necesar, daca este o pasta de calitate nu se vor lipi intre ele.Intre timp scurgeti tonul de ulei si taiati in cubulete mici branza si rosiile.Puneti tot int-un bol si cand pasta e fiarta(nu lasati mai mult decat timpul indicat pe ambalaj)treceti-o printr-un jet de apa rece ca sa opriti coptura.Scurgeti bine pasta si adaugati-o peste ingrediente.Amestecati bine totul si nu uitati sa adaugati maioneza si poate un pic de sare pentru ca atunci cand treceti sub jetul de apa pasta pierde din sare.Deasupra ornati cu busuioc.Aceasta reteta o puteti pregati mai inainte si o puneti in frigider asa cina e pregatita si aveti timp si de altceva.Puteti adauga si alte ingrediente,dupa cum va place voua si celor dragi.Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii