-se prepara un aluat din toate ingredientele in afara de dulceata.
-se pestreaza o cantitate mica din aluat (mai putin de un sfert) deoparte.
-se intinde cealalta cantitate de aluat pe o tava rotunda de 25 cm pe care am pus inaitne foaie de copt sau ungem cu unt si peretii tavii.
- se inteapa cu furculita ca in fotografie.
-se depune deasupra dulceata care vrem.
- din aluatul ce am pus deoparte facem fasii mici si le punem peste dulceata la o distanta de 2 cm intre ele ca sa aiba loc sa creasca.
- se ung fisiile cu albusul care a ramas de la ou.
-se coace la cuptor la 170 de grade pana se rumenec fasiile.
-se serveste dupa se s-a racit,altfel se sfarama daca este cald.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii