Intr o craticioara se pune la calit ceapa curatata si taiata marunt,catelul de usturoi intreg si morcovul curatat si taiat rondele,cu putin ulei si putina apa.Cand s au inmuiat putin se adauga sucul de rosii,1 polonic de supa vegetala si se lasa sa fiarba la foc mic.
Intr o tigaie se pune la calit sunculita taiata cubulete mici,iar dupa 5 minute se adauga si fasolea deja fiarta si putina supa.
Cand sunt toate aproape fierte se uneste fasolea si sunculita cu legumele.Se adauga inca 2 polonice de supa si pasta.Eu nu am avut pasta scurta si am pus spaghete rupte in bucati mici.Se sareaza si se pipereaza.
Se fierbe tot si se serveste fierbinte.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii