Ceapa se curata,se spala,se taie marunt,dupa care se caleste intr-o cratita,in ulei,2 minute;
Carnea se curata de pielite,se taie bucati mici,dupa care se adauga peste ceapa,impreuna cu vinul,romul,sare si piper,dupa gust,lasandu-se sa se friga la foc mic;
Dupa preparare carnea se lasa la racit,dupa care se trece de trei ori prin masina de tocat,impreuna cu sardelele si uleiul lor;
Separat se freaca untul pana devine moale,dupa care se amesteca cu sunca, maslinele si oul fiert tare-toate taiate in cuburi mici;
Castraveciorii se dau prin razatoarea cu gauri mici si se scurg bine de zeama;
Se amesteca compozitia de carne cu cea de unt,se adauga castravetii,mustarul si se omogenizeaza bine, dupa care se aranjeaza pe un platou si se lasa la rece sa se intareasca.
Pasta se poate folosi la sandvisuri,la umplutura de rulada,etc
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii