Branza moale se amesteca cu o cantitate egala de unt, frecat bine(spuma).
Se face o pasta, care se intinde pe tartine sau se foloseste la diverse umpluturi(ardei fras, rosii, castraveti).
Branza uscata se da prin sita marunta si se amesteca cu untul, frecat spuma.
Daca pasta obtinuta este prea consistenta (vartoasa) se subtiaza cu smantana.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii