Preparare:
Se zdrobeşte tonul(grosier) cu furculiţa.Se taie caperele, ceapa, ardeiul. Se toacă alunele.
Se amestecă brânza cu uleiul şi cu sucul de lămâie.
Se amestecă toate. Se rup bucăţele hamsiile(sau alt peşte afumat).Cine doreşte pune şi mărar tocat, piper.
Se asonează gustul după dorinţă. Se poate orna cu capere întregi.
Dacă nu a capere, poţi pune puţin castravete murat tocat.
E un aperitiv foarte bun pe pâine prăjită sau şi pe o pâine neagră de ţara.
Preparare 2:
Rade castravetele.
Bate brânza cu uleiul şi sucul de lămâie.
Sârează şi piperează.
Păstrează câţiva creveţi pentru decor şi adaugă restul la pastă.
Adaugă menta şi busuiocul tăiate.
Împarte castravetele în 4 cupe individuale.
Acoperă cu pasta de brânză.
Serveşte rece, ornate cu un crevete şo o frunză de mentă.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii