Conserva se scurge de ulei, presandu-se putin continutul ca sa se scurga bine. Se pune pestele intr-un castronel si se adauga crema de branza, amestecandu-se cat mai bine, pentru a obtine o pasta omogena. Se adauga, apoi, piper, dupa gust, iar la final se toaca foarte marunt ceapa si se adauga in compozitie. Se poate utiliza pentru tartine, pe paine proaspata, sau se poate consuma cu paine prajita.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii