- intr-un bol se pune cele 400g de ton in ulei si cu ajutorul unei furculite se piseaza pentru a nu ramane bucati mari;
- pe urma cu ajutorul unui mixer sau a unui blender ,mixam pana cand devine aproape pasta;
- intr-un bol mai micut punem cele 25g de margarina sau unt la microunde pentru a-l topi si a se mixa mai usor. Sa nu lasati mai mult de 10 sec. Iar dupa ce ati scos bolul si ati observat ca nu s-a topit chiar in intregime, atunci cu ajutorul unei linguri amestecati pana ramane doar lichid;
- puneti margarina topita peste ton si mixati pana se incorporeaza;
- apoi puneti cele 15g de maioneza si mixati din nou pana se incorporeaza;
-taiati o lamaie in doua si stoarceti zeama de la o jumatate de lamaie; dupa ce ati obtinut zeama o puteti pune in compozitia de ton, mixati din nou pana se incorporeaza (daca puneti zeama de la o jumatate de lamaie compozitia obtinuta va fi moderat si nu exagerat de acra din cauza lamaiei, dar dumneavostra puteti pune cata zeama de lamaie va place);
- dupa ce ati pus zeama de lamaie si ati mixat pana ce s-a incorporat, puteti pune sare;
- dupa ce ati terminat, o dati la rece pana sosesc invitatii.
P.S.. Va sugerez sa o faceti prima data inainte sa va apucati sa faceti celelalte feluri de mancare pentru a sta la rece mai mult timp deoarece este mai buna daca se raceste bine.
Bon appétit! :* :* :*
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii