Pasta de ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr de ton in ulei (din conserva)
  • 150 gr de unt
  • 4 lingurite de capere
  • 1 lingurita rasa de boia dulce
  • piper

Mod de preparare

1.Se pune tonul intr-un castron,se adauga untul moale si se condimenteaza cu boia si piper,dupa gust.

Opriti cateva capere pt ornat.

2.Mixati amestecul pana devine o pasta.Adaugati caperele si mai mixati putin cat sa se sfarame,Se serveste crema pe paine prajita.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise