Pasta de somon

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Pasta de somon

Ingrediente

  • Ingrediente pentru aprox. 12 sandwich-uri:
  • 1. 160 gr de somon roz din conserva
  • 2. 3 linguri de cas putin sarat
  • 3. 1-2 lingurite de pasta de hrean (fara maioneza)
  • 4. piper, sare
  • 5. marar dupa pofta

Mod de preparare

Cel mai tare-mi pune imaginatia pe bigudiuri micul-dejun. Nu-l sar niciodata, nu functionez fara el, prefer sa ma scol cu noaptea-n cap dar sa am ragaz sa mananc in tihna. Dar cum mezelurile sunt pline de chimicale, fulgii cu lapte nu ma satura, cu ouale nu exagerez, deja se reduce simtitor paleta preparatelor rapide la ore matinale. Si-atunci, cel mai bine e sa ai ceva pregatit cu o seara inainte, care sa se poata eventual tartina si care sa reziste cateva zile la frigider. Cum ar fi pateul cu ciuperci, cel cu coniac, sau aceasta pasta de somon pe care vreau sa ti-o arat astazi.

Somonul din conserva il scurgi de ulei si il cureti daca are vreun os. Il zdrobesti cu furculita, impreuna cu branza. Apoi adaugi treptat hreanul (e bine sa pui putin cate putin, aroma e foarte puternica) si amesteci toate celelalte ingrediente. Condimentezi dupa gust, pui intr-un bol si sigilezi cu folie alimentara, dai la frigider. Poti face a doua zi sandwich-uri cu castravete si pasta de somon. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise