Se toarna apa intr-o oala si se pune la fiert. Se zdrobesc foile de soia in fragmenti mai mici, cit timp sunt inca in pachet.Se adauga in apa fierbinte , la foc mic si se lasa 40-50 min , amestecindu-se din cind in cind.Dupa ce se dizolva foile de soia, se da lichidul in clocot si se adauga zaharul cristal. Dupa ce sa dizolvat zaharul , se da flacara la minim. Se bate oule bine si se aduga incet in oala, batindu-le incontinuu. se vor forma firisoare matasoase, ce vor pluti in siropul dulce si parfumat. Se serveste in castroane incalzite.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii