Ceapa rasa si clatita sub jet de apa rece, se scurge prin sita de plastic si, impreuna cu rosiile taiate cubulete, se calesc in ulei la foc moderat.
Ardeii taiati fasii subtiri se adauga in tigaie dupa ce rosiile s-au muiat bine.
Se lasa amestecul sa fiarba la foc mic, pana cand sucul rezultat scade, amestecandu-se din cand in cand pentru a nu se prinde de tigaie.
Foile de dafin, cimbrul si celelalte mirodenii se adauga spre final.
Cand acest amestec a scazut suficient, se zdrobesc cateii de usturoi, se adauga (optional) o lingurita de miere( chiar mai putin), si se trage tigaia de pe foc.
Cand s-a racorit, avocado pisat cu furculita, se amesteca cu pasta din tigaie.
Se consuma de preferinta rece, pe tartine de paine prajita.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii