Intr-o cratita se caleste in unt cu putin ulei ceapa tocata si ustturoiul tocat, se adauga apoi ardeii maruntiti si se lasa pe foc pana se moaie bine.
Fileul de peste (dezghetat) se marunteste cu cutitul si se adauga in cratita peste legumele calite, apoi se adauga si jumate de cana de bulion si o lingurita de boia dulce (se poate pune si putina boia iute carora va place asa), si se lasa pe foc cam 10 min la scazut (depinde cat de gros sau subtire este bulionul).
La final se adauga sare si piper dupa gust.
Se pastreaza in borcane la frigider.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii