Intr-o cratita se caleste in unt cu putin ulei ceapa tocata si ustturoiul tocat, se adauga apoi ardeii maruntiti si se lasa pe foc pana se moaie bine.
Fileul de peste (dezghetat) se marunteste cu cutitul si se adauga in cratita peste legumele calite, apoi se adauga si jumate de cana de bulion si o lingurita de boia dulce (se poate pune si putina boia iute carora va place asa), si se lasa pe foc cam 10 min la scazut (depinde cat de gros sau subtire este bulionul).
La final se adauga sare si piper dupa gust.
Se pastreaza in borcane la frigider.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii