autor:

» » , Cafele si ceaiuri, Mancaruri cu carne

Pasta de mici

Autor: Selegan Simona (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Selegan Simona (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2011

Ingrediente
1 kg carne tocata de vita, , 600 g carne tocata de porc, , 400 ml apa, , usturoi (1,5 caciulie), sare, piper, cimbru, boia, bicarbonat - cate 1 lingurita pentru fiecare kg de carne

Dificultate: Redusa Timp: 8h

8 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron mai mare se amesteca toate ingredientele, se framanta bine, dupa care se lasa 7 - 8 ore sa stea acoperiti castronul cu un prosop de bucatarie. Dupa ce au stat 7 -8 ore formam mititeii si ii punem la prajit pe gratar sau in baie de ulei (dupa preferinte). Se servesc cu mustar, langa o garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de mici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Speli ciupercile (fara a curata pielita!), le usuci pe un prosop de bucatarie. Indepartezi coditele,

1 vot    1 comentariu
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

8h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 600 g carne tocata de porc
  • 400 ml apa
  • usturoi (1,5 caciulie)
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • bicarbonat - cate 1 lingurita pentru fiecare kg de carne

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Gulii umplute