Reteta postata pe: 24 noiembrie 2011
Ingrediente
1 kg carne tocata de vita, , 600 g carne tocata de porc, , 400 ml apa, , usturoi (1,5 caciulie), sare, piper, cimbru, boia, bicarbonat - cate 1 lingurita pentru fiecare kg de carne
Dificultate: Redusa | Timp: 8h
Mod de preparare
Intr-un castron mai mare se amesteca toate ingredientele, se framanta bine, dupa care se lasa 7 - 8 ore sa stea acoperiti castronul cu un prosop de bucatarie. Dupa ce au stat 7 -8 ore formam mititeii si ii punem la prajit pe gratar sau in baie de ulei (dupa preferinte). Se servesc cu mustar, langa o garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de mici" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Speli ciupercile (fara a curata pielita!), le usuci pe un prosop de bucatarie. Indepartezi coditele,
1 vot
1 comentariu
25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate