Humus reţetă
Daca se foloseste naut proaspat fiert se pastreaza din apa in care a fiert.
Daca se foloseste din conserva se strecoara de lichid si se pune in blender sau la robot de bucatarie totul
si se macina bine pina nautul devine o pasta fara bucatele la nevoie se mai adauga putina apa.Se sareaza,se pipereaza.Se pune intr-o farfurie si se serveste cu putin ulei de masline stropit pe deasupra si putina boia iute si putin patrujel proaspat.
De preferat este de pus intr-o cutie de plastic cu capac si de pastrat o noapte in frigider si de servit a doua zi. Este bine descos cu o ora dinainte si de preperat.Se ia din pasta de humus cit dorim sa mancam si punem pe farfurie si il intindem putin dupa care turnam putin ulei de masline -un strop si puitna boia iute si il servim cu lipii calde si castraveti murati sau masline verzi.
Merge bine ca o gustare sau ca primul fel la o masa si este foarte sanatos caci nautul contine fier.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii