Pasta de ciuperci cu gogosari

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 kg ciuperci
  • -1 kg gogosari
  • -1 pahar ulei
  • -2 pahare suc de rosii
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Ciupercile se dau prin masina de tocat carne.

Gogosarii se spala, se curata de cotoare, se taie in bucati si se dau prin masina de tocat. Se amesteca ciupercile cu gogosarii, se pune sare, piper dupa gust si se prajesc in ulei pe foc mic timp de o ora, amestecandu-se mereu sa nu se lipeasca de fundul vasului. Din cand in cand se adauga suc de rosii.

Pasta poate servi la prepararea sandwichurilor sau ca garnitura la alte aperitive.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise