optional se pot adauga alte legume proaspete
se poate face atat cu branza de vaci,telemea etc
Pentru a avea o consistenta mai cremoasa adaugati 1-2 linguri smantana
Spalam legumele si le taiem cubulete mici.
Amestecam intr-un bol,branza,legumele,patrunjelul tocat marunt,sare si piper dupa gust.
Daca va place puteti adauga marar in loc de patrunjel.
Cu aceasta pasta se pot umple rosii,ardei sau se poate servi pe paine.
Pofta Buna !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii