Se spala ardei se curata si se taie in felii potrivite si feliile in doua .Ardeiul iute se taie felioare.Usturoiul se taie cuburi.Rosiile se taie in sferturi.
Intr-o oala cu fund dublu se incalzeste uleiul de masline si se pun ardeii si ardeiul iute,se presoara putina sare de bucatarie si se acopera cu un capac.
Se amesteca din cind in cind se adauga usturoiul si rosiile si se lasa pe foc mediu pina ardeii se inmoaie putin si rosiile au devenit sos.Se fierbe aproape 20 de minute la nevoie se adauga putina apa.
Se fierbe pina ardeii sau muiat si aproape numai sint lichide.Se da prin blender si se pune la borcan bineinseles ca inainte se dala gust de sare caci piper nu trebuie.Este o salata picanta care merge bine la bruschete cu mozarella sau la varza umpluta sau la ce doriti.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii