Ardeii se coc, se curata de pielite si seminte si se dau prin maisna de tocat;
Aceasta pasta de ardei se amesteca cu mierea, mustarul, uleiul, boiaua, sare si piper;
Se fierbe pana devine mai concistenta;
Se toarna pasta calda de ardei in borcane, se leaga cu celofan dublu sau se capseaza si se fierb la bain-marie timp de 20 de minute;
Se lasa sa se raceasca pana a doua zi dupa care se depoziteaza la loc racoros.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii