Pasta cu patrunjel si capere

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura firimituri de paine (de la o paine veche de o zi)
  • 1/4 ceasca de otet de vin rosu
  • 1/4 ceasca patrunjel verde(tocat marunt)
  • 1 ou fiert tare, taiat felii subtiri
  • 1 lingura capere(tocate)
  • 2 cesti ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Se lasa firimiturile de paine in otet 10 min.Dupa ce s-au inmuiat bine, se scurg bine cu mina. Se amesteca firimiturile cu patrunjel, sare, piper feliutile de oua si capere, se adauga uleiul de masline si se amesteca iar bine cu o lingura.Se pune pasta intr-o salatiera si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise