Curăţă ficatul.
Curăţă ceapa şi o taie feliuţe.
Caleşte repede ficatul (sa rămână roz la interior).
Căleşte ceapa şi adaugă ficatul.
Sărează şi piperează după gust.
Adaugă alcoolul şi flambează !
Varsă tot într-un bol.
Adaugă untul şi mixează..
Pune pasta la congelator, toată, sau porţionată (minimum 2 ore).
Se conservă bine la congelator sau 4-5 zile la frigider.
Serveşte pe pâine prăjită, ornată cu felii de gogoşar murat.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii