Descoperă o modalitate simplă și rapidă de a pregăti o pasca delicioasă fără a fi nevoie să faci aluat! Cu această rețetă ingenioasă, vei obține un desert ddelicios în doar câțiva pași simpli. Savurează gustul autentic al pascăi tradiționale fără bătăi de cap! Perfectă pentru cei care caută o alternativă rapidă și ușor de preparat pentru masa de Paște."
Intr-un bol se amesteca branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca, praful de copt, smantana, galbenusurile si faina.
Albusurile se bat spuma si se incorporeza la restul ingredientelor. La final incorporam si stafidele hidratate in apa cu putina esenta de rom.
Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma rotunda cu diametrul de 22-24 cm (eu am folosit de yena). Se transfera compozitia.
Se coace in cuptorul preincalzit la 170 de grade C, pentru 45-50 de minute.
După ce este coaptă, se scoate pasca din cuptor și se lasa să se răcească în formă pentru câteva minute.
Se servește pasca la temperatura camerei sau răcită, tăiată în bucăți dreptunghiulare sau pătrate.
Această rețetă simplă de pasca fără aluat este perfectă pentru a te bucura de gustul delicios al unui desert tradițional, fără a fi nevoie să petreci timp pregătind aluatul.
Va recomandam si reteta de pasca super fina fara aluat sau pasca fara aluat, cu ciocolata.
Dar si aceasta varianta de pasca fara aluat este absolut delicioasa. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii