Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide

Mixam ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o culoare albicioasa.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide

Ingrediente

  • 700 g branza de vaci
  • 400 g smantana
  • 200 g zahar
  • 200 g stafide
  • 75 g unt moale
  • 6 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Mixam ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o culoare albicioasa.

Adaugam branza, omogenizam bine, pe urma untul moale, faina, grisul si amestecam din nou bine, dupa care punem si smanatana, iar la final stafidele, pe care le-am inmuiat putin in apa cu rom.

Dupa ce am omogenizat bine totul, turnam compozitia rezultata intr-o tava de 26 cm tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si faina si dam la cuptorul incins pentru cca.1 ora sau pana se rumeneste frumos deasupra.

Este o pascuta usor de facut si foarte gustosa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise