Reteta postata pe: 15 iunie 2020
Ingrediente
800 gr branza vaci grasa, 5 oua, 1 plic zahar vanilat, 50 gr zahar (sau mai mult depinde dupa gustul fiecaruia), 200 gra stafide inmuiate in esenta de rom (merisoare) sau mai putine (depinde de gust ), 150 gr unt moale spre topit, 4 linguri de faina (sau 2 lg faina si 2 lg gris), esente dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se incorporeze bine, apoi adaugi faina treptata cate o lingura incorporezi bine totul. Se adauga si o lingurita de coaja rasa de lamaie si stafidele pe care le amesteci in compozitie la sfarsit. Puneti in tava la cuptor pana se rumeneste, 35-40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de Pasti
Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si
13 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Mixam ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o culoare albicioasa.
Adaugam branza, omogenizam
4 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate