Folosim 6 oua.Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat si mixam circa 10 min. dupa care incorporam pe rand smantana,branza,galbenusurile si mai apoi faina in care am amestecat praful de copt.Adaugam esenta de vaniliesi coaja de lamaie si amestecam bine.Ungem o tava rotunda cu unt si o tapetam cu faina si turnam compozitia.Batem bine celelalte 2 oua cu un praf de faina si adaugam deasupra compozitiei.Dam la cuptor pentru circa 45 min.Scoatem pasca din cuptor,o lasam sa se raceasca dupa care o taiem.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii