Bati ouale cu zaharul si zaharul vanilat, adaugi treptat smantana, praful de copt, esenta de vanilie si faina. Omogenizezi aluatul
Amesteci branza dulce cu ouale batute, zaharul, faina, stafidele si arome dupa gust.
Ungi cu unt si tapetezi cu faina o tava cu dimensiunile de aproximativ 25x35 cm sau o forma de tort cu diametrul de 26 cm. Pui jumatate din aluat, intinzi umplutura, apoi acoperi cu aluatul ramas, pe care il intepi din loc in loc cu furculita
Coci pasca in cuptorul cald, la foc mijlociu, timp de 30 minute. O scoti din tava dupa ce s-a racit.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii