Aluat
Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit.
Laptele se pune la incalzit in care se adauga zaharul. Dupa ce a crescut maiaua, s framanta cu faina, laptele, uleiul si galbenusurile. Se lasa la crescut, dupa care se intinde si se pune in tavi.
compozitie
Se amesteca toate componentele cremei si se pun in tava unsa si tapetata dupa intinderea aluatului. Se unge pe deasupra cu ou batut si se baga la cuptor
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii