Pasca cu brinza sarata

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Pasca cu brinza sarata

Ingrediente

  • Aceleasi ingrediente ca si la cozonacul meu moldo-ardelenesc
  • brinza Focsani
  • oua pentru brinza

Mod de preparare

Ieri am copt editia 2011 a cozonacului ! Bineintelesc ca am facut si pasca cu brinza Focsani !

Foarte, foarte frumos a crescut si cozonacul si pasca(pe care am rumenit-o o idee cam mult, mai bine zis s-a caramelizat zaharul de deasupra).

Pentru pasca, acelasi aluat de la cozonac , cu muuulta brinza Focsani !

Am facut si un colac si, bineinteles, cozonacii cu nuca si cacao si cu rahat !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise