Pasca cu branza si visine ,fara aluat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Pasca cu branza si visine ,fara aluat

Ingrediente

  • 6 oua,
  • 150 gr zahar farin vanilinat,
  • 1 praf copt,
  • 1 pachet budinca vanilie,
  • 5 plicuri zahar vanilinat si unul zahar Bourbon
  • 600 gr branza de vaci,
  • 6 linguri smatana
  • 10 linguri faina

Mod de preparare

Galbenusurile se separa de albusuri si de amesteca cu zaharul,se adauga smantana apoi praful de copt.Peste branza de vaci se adauga galbenusurile,se omogenizeaza,se adauga praful de budinca,faina cate o lingura.Albusurile se bat spuma si se adauga peste aluatul rezultat.Daca se pare ca este prea moale se mai adauga o lingura faina.

Tava se unge cu unt,se toarna compozitia,se adauga visinele din compot sau visinata.Se baga la cuptorul incins si se coace la foc mic 1ora,1 ora si 5-10 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise